Lichaamsbehandelingen

Beautytherapie Imago is het adres voor ontspannende lichaamsbehandelingen en -verzorging. We zijn thuis in verschillende massagetechnieken, waaronder hot stone en tuina.

Bij alle behandelingen worden de producten van Mineral Skin Cosmetics gebruikt. Deze worden speciaal op uw huid afgestemd. De producten zijn ook te koop bij Imago. We adviseren u graag.

Klassieke massages

Een klassieke massage is erop is gericht om de algehele fysieke conditie te verbeteren en te stimuleren. Het heeft naast een ontspannend effect, ook een activerend effect. Een goede massage zorgt voor het bevorderen van de bloedsomloop, de spierfunctie en het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast is het natuurlijk een heerlijk momentje voor uzelf.

Klassieke massage 20 minuten - 23,50 euro

Klassieke massage 40 minuten - 34,50 euro

Hot stone massages

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft energie. Eerst worden de stenen op specifieke punten op het lichaam gelegd en daarna wordt u gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Een hot stone massage zorgt voor diepe relaxatie en ontgiftiging.

Hot stone massage 25 miniuten - 27,50 euro

Hot stone massage 40 minuten - 37,50 euro

Tuina massages

Tuina (spreek uit als twie-na) betekent letterlijk 'duw en pak'. Dit is een massagetechniek welke onderdeel is van de traditionele Chinese geneeskunde. 

Bij een tuina-massage wordt de energie in evenwicht gebracht. Niet alleen spieren en spiergroepen worden behandeld, ook verbetert tuina de doorstroming in de meredianen of energiebanen door het hele lichaam.

Tuina massage 20 minuten - 27 euro

Tuina massage 35 minuten - 35 euro

Hoofdhuidmassage

Een hoofdhuidmassage neemt spanningen in uw hoofd en nek weg. Deze massage is erg ontspannend en zorgt ervoor dat u zich als herboren voelt. Een hoofdhuidmassage verbetert tevens de bloedcirculatie, wat de basis is voor een gezondere huid.

Hoofdhuidmassage 15 minuten - 15 euro

Voet- of handmassage

Onze zenuwen komen uit in onze voeten. Een voetmassage geeft daarom niet alleen ontspanning in de voeten, maar het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke en vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen.

Een handmassage is een snelle en effectieve manier om even te ontspannen en te ontstressen. Er staat continu spanning op de handen door alle dagelijkse dingen die we ermee doen. De handmassage zorgt voor soepele spieren een goede doorbloeding van de handen. 

U kunt hand- en of voetmassages bij Beautytherapie Imago prima combineren met andere behandelingen.

Hand- of voetmassage 10 minuten - 11 euro

Harsen

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op het lichaam. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van warme, vloeibare was die op de huid wordt aangebracht. Doordat de hars direct stolt zitten de haren in de was vast. Deze worden tegen de haargroeirichting verwijderd. Bij regelmatig harsen kan de haargroei zelfs sterk verminderen of wegblijven.

Onderbenen - 12 euro

Bovenbenen - 10 euro

Gehele benen - 21 euro

Oksels - 12 euro

Bikinilijn - 17 euro

Armen - 12 euro

Rug - 15 euro

Borst - 15 euro