Nagelbehandelingen

Je handen zijn je visitekaartje en je nagels bepalen mede de uitstraling hiervan. Dus verzorgen wij niet alleen je handen, maar ook je nagels.

Niet iedereen is gezegend met mooie, sterke nagels. Met kunstnagels heb je altijd mooie en verzorgde nagels, ook wanneer je eigen nagels snel afbreken of scheuren of wanneer je een nagelbijter bent. Voor een speciale gelegenheid of gewoon dagelijks goed uitziende nagels, je handen zien er altijd verzorgd uit.

Je kunt kiezen voor lange of iets kortere nagels, rond gevijld of juist vierkant, french manicure of een leuk kleurtje uit de uitgebreide kleurenwaaier; de mogelijkheden zijn eindeloos!

De meest bekende systemen om nagels te zetten zijn met behulp van acryl of gel. Bij Imago werken we met Florence BO2s AcrylGel. Dit systeem biedt het beste van de twee bekende systemen. Zo zijn de nagels sterk en toch flexibeler dan acryl en is de kans op lucht aan de randen minimaal.

De eerste keer zetten we een nieuwe laag acrylgel op de nagels wat ongeveer anderhalf uur duurt. Daarna worden je nagels gemiddeld iedere drie weken (of langer/korter, afhankelijk van jouw wensen) bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Opzetten nieuwe set kunstnagels: 90 minuten - 39,50 euro

Bijwerken kunstnagels: 60 minuten - 35,50 euro