Over Imago

Welkom bij Beautytherapie Imago. Ik ben Karin van den Heuvel, eigenaresse van Imago en samen met mijn collega Eline Maassen leg ik u graag in de watten. U vindt ons in het kleine plaatsje Mariaheide, nabij Veghel en Uden. Bij Imago kunt u terecht van Top tot Teen. Voor verschillende, ontspannende gezichtsbehandelingen, massages en pedicurebehandelingen. Maar ook voor huidverbeterende behandelingen bent u aan het juiste adres. Elke persoon is uniek en iedere huid is anders. Daarom stemmen we de behandeling compleet op u af.

Ontspanning

Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning. Bij Imago nemen we daarom de tijd voor u en bieden we heerlijke ontspannende behandelingen aan. Deze zijn tevens goed om afvalstoffen af te voeren. Even een moment voor uzelf. Geen luxe, maar noodzaak om lekker in ons vel te blijven zitten.

 

Acne

Karin en Eline zijn beiden gespecialiseerd in acne huid. Na een huidanalyse stellen we samen een behandelplan op met als doel de huid weer rustig te krijgen en de acne onder controle.

 

Huidveroudering

Huidveroudering kan vertraagd of minder zichtbaar worden met de juiste behandeling.

Klik hier om de verschillende behandelingen te bekijken.

 

Mineral Skin Cosmetics & Boozt

Bij Beautytherapie Imago werken we met de producten van Mineral Skin Cosmetics en Boozt. Beiden vooraanstaande en exclusieve merken op het gebied van huidverbetering. Voor iedere huid is er wel een passend product.

Klik hier voor meer informatie over de producten

 

Anbos

Imago is aangesloten bij de ANBOS (algemene Nederlandse bond voor schoonheidsspecialisten). We volgen hier regelmatig bijscholingen, zodat we altijd op de hoogte blijven van de laatste producten en technieken. En daar profiteren onze clienten dan weer van.

Wilt u zich ook in de watten laten leggen of uw huidproblemen aan laten pakken? Maak een afspraak en dan zien we u graag in de salon!